Beekenkamp ornamentals

Flowertrials

FlowerTrials '13 - 11 t/m 14 juni

Samen met veredelaars en kwekers zoeken wij de beste rassen voor de keten.
Beekenkamp is specialist en veredelt o.a. begonia, dahlia, chrysanten, cyclamen en poinsettia. Al 60 jaar een zeer succesvolle producent van groentegewassen, chrysanten en pot- en tuinplanten. Specialisme in platycodon, primula en begonia uit zaad.

Tijdens de FlowerTrials presenteren wij met trots een breed assortiment bestaande uit bloeiende potplanten, perkgoed en tuin - en patioplanten.

Dit jaar gaat speciale aandacht uit naar begonia voor binnen en buiten in allerlei productvormen. Ook de Home and Garden-plantencollectie is weer versterkt met nieuwe planten en concepten. www.homeandgardenplants.net

Meer informatie over noviteiten:

Begonia Waterfall Encanto Falls Red
Begonia Waterfall Encanto Falls Red is het rode zusje van de Encanto Falls Orange. Ook deze plant heeft grote, enkelbloemige bloemen en bloeit de hele zomer door tot aan de eerste nachtvorst!

Encanto Falls Red is met haar rode bloemen een opvallende verschijning! De bloemen vallen vanzelf van de plant. Uitgebloeide bloemen verwijderen hoeft dus niet meer en de plant blijft er fraai uitzien.

Geschikt voor zowel hanging baskets als voor grote potten en goed te combineren met andere basketplanten. Encanto Red brengt veel kleur op de tuintafel of op het terras. Deze uitbundig bloeiende Begonia geeft voor de consument een zomer lang plezier! Hij kwam dan ook hoog in de top 10 van 2012 terecht van best beoordeelde planten in de showtuin van Emsflower.

Begonia Waterfall Angel Falls Soft Pink
Begonia Waterfall Angel Falls Soft Pink geeft zacht roze bloemen. Het lijkt wel appelbloesem! Ze bloeit de hele zomer door tot aan de eerste nachtvorst! De plant is mooi vol en bossig en zeer rijkbloeiend.

Begonia Angel Falls Soft Pink is een hangende tuinbegonia, zeer geschikt voor hanging baskets en grote potten. De bloemen hebben een romantische uitstraling en passen goed in de huidige trend van pasteltinten. Angel Falls vertakt uitstekend en de rijkbloeiende stengels hangen sierlijk omlaag. Zodra de kans op nachtvorst is geweken mag de Angel Falls naar buiten en zal ze bloeien tot ver in oktober.(tot aan de eerste nachtvorst). De bloemen vallen vanzelf van de plant. Uitgebloeide bloemen verwijderen hoeft dus niet meer en de plant blijft er fraai uitzien.

Begonia Glory
Begonia Glory is een kleurrijke kamerplant en verkrijgbaar in drie kleuren: Pink, White en Lemon. In Zuid-Europa wordt deze plant ook gebruikt als buitenplant. Na de succesvolle introductie van Pink en White, is daar nu ook Glory Lemon bijgekomen.

De Begonia is jaarrond verkrijgbaar en ziet er prachtig uit wanneer de plant bijvoorbeeld gepresenteerd wordt in een mooie, kleurrijke of trendy bloempot. Let wel dat ‘koud geteelde’ Glory beter in de tuin presteren en meer weersbestendig zijn dan warm geteeld. U kunt bij ons naar de mogelijkheden vragen.

Zorg dat u onze presentatie niet mist!
Voor meer informatie: www.flowertrials.nl

Bezoekadres Beekenkamp: Korte Kruisweg 163 te Maasdijk